Nous projectes

Per a aquesta primera edició, Ramón Colomer, s’ha compromès a embarcar-se en un colossal i fascinant repte, destinat a ser l’obra principal d’Expotour itinerant.

L’autor ha proposat com a tema principal les 7 meravelles del món antic,
a més seran complementats amb un circ i fòrum romà, el Partenó de Grècia, un port medieval…
I tot això amb un toc èpic i de fantasia.

1 – LES GRANS PIRÀMIDES DE KEOPS

2 – ELS JARDINS PENJANTS DE BABILÒNIA

3 – L’ESTATUA DE ZEUS A OLÍMPIA

4- EL TEMPLE D’ARTEMISA EN EFESO

5- EL FAR D’ALEXANDRIA

6- EL COLÓS DE RODES

7-MAUSOLEU D’HALICARNAS

ESCENARIS DE REFORÇ

A la visualització d’aquest diorama macro se li afegiran àudios registrats que unificaran veus en off amb efectes addicionals i música, i que a més seran reforçats també amb efectes visuals. D’aquesta manera,el públic, participarà d’un espectacle amb un cicle de durada d’aproximadament 10
minuts en què experimentaran multitud de sensacions produïdes per la combinació de tots aquests efectes.

Aquest diorama ocuparà 36m2 i fins a dos metres d’alçada, tot això dins una sala tancada de més de 100m2 que s’ubicarà dins la carpa d’Expotour itinerant.

Els treballs ja s’han iniciat i probablement estaran acabats a mitjans del 2023.
Per això s’estan planificant les fases i organitzant els diferents equips de treball necessaris per desenvolupar el projecte.

Per fer-ho, seran necessaris multitud de col·laboradors i professionals, entre els quals ens agradaria comptar amb Pere Batlle i altres artistes que s’aniran sumant més endavant encarregant-se d’altres detalls i complements, que dirigits per Ramon, s’encarregaran de dur a terme aquest projecte colossal.

També cal accentuar la feina que realitzaran els tècnics i informàtics per aconseguir programar amb240 canals de control, un cicle que coordini tots els efectes visuals i dàudio mentre avança la història.

INSPIRACIONS (animals, figures, ambients)

INSPIRACIONS (oficis)